page loader

#ZiuaFemeii, a fiecărei femei

E timpul să reflectăm.

E timpul nostru.

E timpul să devenim ceea ce ne dorim.

 

Vedem, citim, ne intersectăm zilnic cu povești captivante despre femei extraordinare din întreaga lume care ne inspiră și ne mobilizează, pentru un moment sau mai mult, întreaga perspectivă despre ce putem fiecare face în viețile noastre. Le purtăm o admirație nemărginită și le sărbătorim prin adaptarea exemplelor lor, mai mult sau mai puțin, în propriile noastre povești.

 

Dincolo de lumina reflectoarelor, însă, ne aflăm fiecare. Se află acea femeie care se trezește în fiecare dimineață cu energie să mai clădească ceva în lumea ei și a celorlalți, se află acea femeie care se simte imperfectă și uneori incompletă, dar învață în fiecare zi să meargă mai departe și să își iubească fiecare parte din ea. Se află acea femeie care își cântărește deciziile în raport cu ea însăși, dar mai ales cu ceilalți. Se află femeia care muncește pe brânci – mai vizibil sau mai în tăcere -, căutând satisfacție în rezultate și se ambiționează să fie extraordinară. Se află femeia care iubește necondiționat și își oferă timpul altora, ca să facă bine, ca să fie bine.

 

Dragi femei, noi suntem cele care cresc viitoarele generații, cele care luptă pentru valori mai mari decât cele ale propriei lor existențe, care prin lucruri și gesturi mici și mari, contribuie la o schimbare în (mai) bine a lumii noastre.

 

Creează-ți timp pentru tine, între momentele în care încerci să ajuți pe altcineva. Ia-ți timp să te asculți, să te îngrijești, să te privești și să te iubești. Ia-ți timp să înveți și să ai răbdare cu tine. Generozitatea pe care o exprimi în relație cu ceilalți acordă-ți-o și ție.

 

Odată ce ești tu bine cu tine, te întorci cu o altă energie înspre lume, mai puternică și mai iubitoare, iar acțiunile și gândurile tale vor contribui și mai mult la crearea unui prezent și a unui viitor mai bune.

 

Poate simți că nu faci lucruri deosebite sau că e doar „datoria” ta față de familie, comunitate, societate, însă acelea contribuie irevocabil la funcționarea întregului mecanism al universului în care trăim. Fii convinsă, vocea ta contează. Mâinile tale sunt artizani ai lumii. Ai curaj să crezi în tine la fiecare pas. Dincolo de ambițiile fiecăreia din noi, de visurile noastre, de condițiile în care ne construim viețile, să învățăm lumea, cu pași mici, să se deschidă și mai mult spre o comunitate bazată pe generozitate și colaborare.

 

Așadar, haideți să trăim cu inima deschisă și să inundăm lumea cu iubire!

 

Din partea fiecărei femeie din echipa Jolidon către voi, cititoarele noastre,

numai gânduri extraordinare! ♥️

#impreunaschimbamlumea

 

O zi minunată tuturor femeilor — și bărbaților care le susțin 😄 ! 

#ZiuaFemeii

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.