page loader

Spring sale: Un weekend întreg de reduceri

Primăvara a început cu surprize încă de la început de martie, iar acum la finalul lunii te vei putea bucura în plus de un weekend întreg de reduceri de până la 70%, la o întreagă selecție de articole, pe shop.jolidon.ro şi în magazinele din toată ţara.  

 

Spring Sale Weekend se desfășoară în perioada 29-31 martie, iar campania de reduceri include piese de lenjerie intimă și costume de baie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Procentele de reduceri care te vor încânta în acest weekend sunt de 30%, 50%, respectiv 70%, o adevărată bucurie, pentru că îți vei putea achiziționa modelele preferate la prețuri speciale.

 

 

La categoria de costume de baie, vei putea alege dintre zeci de modele din două piese sau întregi. O nebunie de culori și imprimeuri, care te vor ispiti să le incluzi în bagajul de călătorie din vacanțele de anul acesta.

 

 

 

Colecția de pijamale beneficiază și ea de o reducere de 30%, așa că te poți înnoi cu o pijama simpatică, care te va înveseli de fiecare dată când o vei îmbrăca.  

 

Te invităm să descoperi ofertele noastre, pe shop.jolidon.ro sau în magazine și să împărtășești apoi cu noi care sunt articolele preferate pe care ți le-ai achiziționat.

 

Echipa Jolidon te așteaptă la cumpărături!

 

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.