page loader

Secret Iris – o nouă linie din Jolidon Clandestine

Ca să facem trecerea înspre sezonul de toamnă mai dulce, vă propunem o linie de lenjerie din colecția Jolidon Clandestine, „Secret Iris”, care creează o poveste interesantă despre seducție și eleganță, pusă în scenă prin câteva piese extrem de fine din punct de vedere al design-ului și texturilor utilizate.

 

Construită în jurul unei broderii de inspirație Art Nouveau, linia Secret Iris pune în valoare această temă în fiecare dintre piesele sale de lenjerie, împreună creând un veritabil look senzual.

 

 

Secret Iris fascinează în special printr-un joc al transparenței și opacității, redat de broderia florală, microfibra super-fină și tulle-ul transparent, ton în ton, interpretate în două variante de culoare – negru și albastru royal. Sutienul triunghi neburetat, body-ul și babydoll-ul exprimă cel mai clar această asociere de texturi, într-un stil cu adevărat îndrăzneț și absolut seducător.

 

Cumpără online: Body H1960

 

Cumpără online: Babydoll L1960

 

Cumpără online: Sutien S1959  |  Chilot D1959

 

Accentele metalice inserate printre firele broderiei (prezente doar în varianta neagră), care apare pe piele ca un tatuaj, decorează piesele de lenjerie cu o strălucire fină, în timp ce drapajele geometrice ale acestora conturează delicat linia și formele feminine ale corpului.

 

Cumpără online: Sutien S1957  |  Chilot D1957

 

Microfibra utilizată pentru această linie este deosebit de fină și confortabilă, reflectând purtabilitatea acestor piese de lenjerie. În plus, am creat câteva piese dedicate special mărimilor mai mari, cum sunt cele de mai jos.

 

Cumpără online: Sutien S1958D | Chilot D1958

Cumpără online: Sutien S1962 | Chilot D1962

În același timp, această linie este, prin definiție, una care exprimă seducție și este dedicată în principal femeii care își îmbrățișează cu toată încrederea feminitatea și atractivitatea. 
Descoperă toate modelele Secret Iris din Jolidon Clandestine – această nouă linie de lenjerie de modă o poți găsi atât în magazinul nostru online, cât și în rețeaua de magazine. Te așteptăm la cumpărături! 🙂

 

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.