page loader

Product focus – Noutățile primăverii

Una dintre noutățile noastre de primăvară este Sweet Love, o linie dulce și delicată, confecționată din dantelă bogată și bilight, un material fin și ușor respirabil pentru piele. Este o linie simplă, cu patru piese de lenjerie, care se adaptează ușor fiecărei ținute vestimentare.

 

Primul dintre cele două sutiene este clasicul push-up, cu cupe mousse și bureței detașabili, un sutien confortabil și fin, cu un aer romantic, de primăvară. Cupele sunt îmbrăcate în dantelă, iar banda de susținere este confecționată din bilight. Cel de-al doilea sutien este un bralette cu cupe triunghiulare, diafan și perfect unor ținute lejere.

 

 

Linia Sweet Love o găsești aici -> Shop.jolidon.ro/Sweet-love

 

Poți asorta cele două sutiene extrem de tinerești, cu chilotul brazilian sau tanga, ambele cu talie medie și foarte confortabili, perfect de purtat în orice zi agitată sau nu, pentru o stare minunată de bine.

 

Per ansamblu, Sweet Love este o selecție de piese care te vor încânta primăvara aceasta, atât cu nuanța lor dulce și diafană, cât și cu ușurința lor de a fi purtate cu orice ocazie.

 

Tu ce combinație de sutien și chilot preferi, dintre piesele prezentate?

Echipa Jolidon  ❤️                                      

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.