page loader

Jolidon încheie fashion show-ul Nightlights la SIL Paris 2018

La finalul lunii ianuarie (între 20 și 22 ianuarie), am participat la Salonul Internațional de Lenjerie de la Paris și am avut onoarea de a prezenta piesele de lenjerie statement ale noilor colecții pentru Toamnă / Iarnă 2018-2019 în încheierea fashion show-ului Nightlights, cu apariția specială a piesei unicat Văduva Neagră, într-o atmosferă extraordinară, dinamică, pe ritmuri punk-rock. Acest final de show marchează aniversarea a 25 de ani pe care Jolidon îi celebrează în 2018, un sfert de deceniu frumos, în care apelul la creativitate și calitate a făcut mereu diferența.

 

Se împlinesc deja mulți ani de când participăm la Salonul Internațional de Lenjerie de la Paris, unde prezentăm pentru prima dată în fiecare an noi colecții și unde ne întâlnim cu oameni și branduri din industria globală a lenjeriei, a costumelor de baie și nu numai. Este, așa cum declară multe branduri din domeniul nostru, cel mai important eveniment dedicat lenjeriei, drept pentru care a devenit un moment de referință în calendarul nostru anual în ceea ce privește prezentarea colecțiilor.

 

Fiecare ediție a SIL Paris cuprinde diverse mici evenimente organizate în cadrul spațiului expozițional, de la conferințe tematice, la defilări de modă. Aceste fashion show-uri sunt unul dintre principalele puncte de interes pentru brandurile expozante, iar la ediția de anul acesta, finalul show-ului Nightlights a adus pe scenă 15 ținute din noile noastre colecții pentru Toamnă / Iarnă 2018-2019, Jolidon și Prelude deopotrivă, pe care le puteți vedea mai jos în galeria foto. Enjoy!

Fotografiile au fost realizate de Vincent Rustuel.

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.