page loader

Linia Fée | Noua colecție de lenjerie luxury Prelude TI ’17-’18

Brandul nostru de lux, PRELUDE, propune și în noul sezon de toamnă / iarnă 2017-2018 un stil somptuos și modern, descriind în linii creative grația și încrederea de sine a unei femei pasionate de modă. De asemenea, această nouă colecție Prelude evocă, prin piesele sale, o personalitate feminină independentă, empowering și, totodată, delicată, care strălucește prin eleganța sa naturală, un personaj care se bucură mereu de lucruri și experiențe fine.

 

Fée este prima dintre cele două linii de lenjerie a colecției Prelude pe care ți-o prezentăm, o linie în care designerii, prin pasiunea și devotamentul lor, au creat piese de lenjerie care oferă definiția eleganței absolute și care te poartă în timp, prin povești minunate și pline de farmec, învăluite în mătase, tulle fin și broderie delicată.

 

Cumpără online: Sutien YS192N + Chilot YD192

 

 

Cumpără online: Body YH196

 

Dar dincolo de povestea creativă din spate, Fée este o linie rafinată, cu detalii complexe și elemente prețioase care aduc luxul, confortul și senzualitatea împreună, în piese de lenjerie feminine ce pun în valoare strălucirea interioară a fiecărei femei.

 

În crearea liniei s-au folosit materiale prețioase precum mătase, broderie italiană cu fir strălucitor de lurex și tulle delicat. Combinația perfectă dintre acestea este îmbogățită cu cristale Swarovski, care decorează într-un mod elegant piesele de lenjerie. În plus, mătasea este folosită și pe interiorul cupelor buretate, pentru a le spori finețea și confortul.

 

Din punct de vedere cromatic, piesele sunt create în varianta de negru elegant și argintiu strălucitor.

 

Cumpără online: Sutien YS190 (prezentat în ambele variante de culoare) + Chilot YD191 (stânga), Chilot YD192 (dreapta)

 

 

FASHION STATEMENTS

 

Body din tulle și broderie, cu mâneci lungi și chilot brazilian (YH195)

 

Cumpără online: Body YH195

 

Odată cu transcederea lenjeriei spre o nouă eră a tendințelor în modă, produsele care obișnuiau să fie ascunse sub îmbrăcăminte devin acum piese independente în outfituri. Acest body de lux din linia Fée a colecției Prelude TI 2017-2018 este o asemenea piesă statement, care încapsulează acest obiectiv de styling, evidențiindu-se printr-un design textural de excepție și, în același timp, prin confort și funcționalitate.

 

În ciuda transparenței sale, această piesă de lenjerie / îmbrăcăminte îți poate oferi un look uimitor dacă o asortezi cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă, în funcție de preferințele tale.

 

Broderia și tulle-ul moale utilizate pentru crearea acestui body sunt foarte bine puse în valoare prin designul textural, care conturează totodată și linia corpului.

 

Bustieră de tip bandou, neburetată și fără armătură (YS193N)

 

Cumpără online: Sutien YS193N + Chilot YD193

 

Sutienul-bustieră de tip bandeau este o nouă tipologie de produs adăugată în colecția acestui sezon, oferind un stil glam, dar extrem de confortabil. Această piesă poate fi purtată ca un articol-statement la un top cu decolteu adânc, la o jachetă sau… lăsăm restul posibilităților la latitudinea imaginației tale! 🙂 Banda inferioară a sutienului, de la baza bustului, este realizată din mătase ultra-fină, care răsfață pielea cu o delicatețe și eleganță deosebite.

 

Linia Fée din colecția de toamnă / iarnă 2017-2018 a brandului de lux Prelude este disponibilă EXCLUSIV ONLINE.

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.