page loader

Costumul de baie întreg Kenya – culoare și versatilitate

Vara este anotimpul nostru preferat. Suntem înconjurate de soare, plajă și bineînțeles, costume de baie. Cât mai multe dacă se poate! 😍  Colorate, uni, simple sau sofisticate, întregi sau din două piese, pe toate ni le dorim! Cu atât mai mult, cu cât costumele de baie au devenit în ultimul timp parte din cele mai chic ținute de festival și de vară în general.
 

Unul dintre preferatele noastre este costumul întreg Kenya, din colecția Cruise, care se pliază perfect tendințelor de anul acesta, accentul tribal, designul și culorile puternice fiind atuurile câștigătoare.

Costumul de baie a fost creat pe două variante de culoare, negru uni și imprimeu vegetal cu frunze mari, ambele variante cu accente de portocaliu intens. Forma costumului de baie este clasică în partea din față, iar elementul modern o constituie spatele, realizat din bretele subțiri care se împletesc armonios. 

Ceea ce ne place cel mai mult este faptul că piesa a fost adaptată și pentru femeile cu forme voluptoase și cu un bust generos, costumul de baie urmărind frumos liniile corpului. Singura diferență dintre acest costum de baie și fratele lui din Cruise este designul spatelui, care aici vine acoperit cu un set de bretele, așezate în X.
 

Din punct de vedere al construcției cupelor, acestea sunt buretate și inserate ingenios în materialul costumului de baie, iar în cazul slipului, acesta este clasic.  
 

Costumele de baie Kenya pot fi găsite atât în magazinul online, cât și în magazinele din țară. Încearcă-le și crează-ți ținuta perfectă de plajă și festival! ❤️

 

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.