page loader

Body-ul Felicity, o piesă diafană

Inspirația noastră de astăzi pentru tine este body-ul Felicity, din colecția Jolidon Fashion de toamnă-iarnă 2018/2019. Felicity este o linie care celebrează prin fiecare piesă creată, frumusețea femeii care este conștientă și mulțumită de sine, care prețuiește lucrurile simple în viață și care adaugă un strop de dragoste și magie în tot ceea ce face.

Body H2045

Unui caracter romantic și visător i se potrivește în materie de lenjerie intimă, o piesă din același registru fin și delicat, de aceea îți propunem să încerci acest body căruia îți va fi greu să îi reziști. Farmecul lui constă în feminitatea pe care o emană combinația perfectă de materiale și texturi, mai exact satinul elastic și broderia delicată aplicată pe tulle.

 

Body-ul poate fi găsit aici pe shop.jolidon.ro

 

Linia cromatică merge pe două direcții care te duc cu gândul la două stiluri diferite. Prima variantă este seta, o nuanță dulce care definește un stil romantic, de mireasă, iar cea de-a doua variantă, pe negru, te duce cu gândul la un stil clasic-elegant și senzual, care creează un efect de tatuaj floral pe piele.

 

Tu ce culoare preferi la această piesă de lenjerie?

   Echipa Jolidon                                                 

Share and Enjoy !

0Shares
Nu sunt comentarii
Leave a Comment:
*

Sunt de accord

Privacy Preference Center

Delete all data?

All data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.